Geen producten gevonden...
Quoins

Quoins Cabochon QMOC-06 Large


QUOINS: Captured Paintings: Vermeer The girl with the pearl earring". Een driedimensionale disk van Murano glas in een edelstalen kuipje."

Merk: Quoins

QUOINS: Captured Paintings: Vermeer The girl with the pearl earring"
Een driedimensionale disk van Murano glas in een edelstalen kuipje.
Cabochon disk zijn plat aan de achterkant en bolvormig aan de voorkant. Dit geeft Quoins een compleet andere uitstraling dan de platte munten en disks.
Met de munten en disks van Quoins kies je voor een uitstraling die bij jou past. Wissel af in kleuren, draai ze eens om en varieer met edelstenen. Zo maak je steeds weer een nieuw sieraad!
Meer informatie over de schilder Vermeer:
Johannes Vermeer is één van de beroemdste Nederlandse kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Hij is geboren in 1632 te Delft en ligt daar ook begraven (1675). Veel details over het leven van Vermeer zijn er niet, hij was een raadselachtige man (van karakter en ook als schilder). Vermeer had een voorkeur voor korenbloemblauw en loodtingeel. Kleurgebruik was het handelskenmerk van de Nederlandse schilder, hij bespaarde zeker niet op verf en kocht graag dure pigmenten om de juiste diepgang te creëren in zijn portretten en interieurtekeningen. Vermeer bleef lang ondergewaardeerd, na zijn dood kwam daar echter gelukkig verandering in. Er ontstond zowaar een klopjacht naar werken die van zijn hand waren, helaas was dit soms moeilijk te achterhalen omdat Vermeer niet alles signeerde. Vermeers meesterwerken kun je bezichtigen in een zevental landen en de replica’s hangen sinds 2008 in Vermeer Centrum Delft. Over het ontstaan van het wereldberoemde schilderij “Girl with a Pearl Earring” is lang na de dood van Vermeer een roman geschreven (Tracy Chevalier) en dit verhaal is later ook verfilmd. Andere werken van Johannes Vermeer zijn:
- Diana en haar gezelschap
- De koppelaarster
- Het s

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »