Geen producten gevonden...
Quoins

Quoins Cabochon QMOC-05 Large


QUOINS: Captured Paintings: Renoir Dance at Bougival. Een driedimensionale disk van Murano glas in een edelstalen kuipje."

Merk: Quoins
QUOINS: Captured Paintings: Renoir Dance at Bougival
Een driedimensionale disk van Murano glas in een edelstalen kuipje.
Cabochon disk zijn plat aan de achterkant en bolvormig aan de voorkant. Dit geeft Quoins een compleet andere uitstraling dan de platte munten en disks.
Met de munten en disks van Quoins kies je voor een uitstraling die bij jou past. Wissel af in kleuren, draai ze eens om en varieer met edelstenen. Zo maak je steeds weer een nieuw sieraad!
Meer informatie over de schilder Renoir:
Pierre-Auguste Renoir werd geboren te Limoges in hetzelfde jaar als Berthe Morisot, 1841 en werkte al op zijn dertiende als leerling-schilder. Hij sloot zich later aan bij de Atelier Gleyre waar hij kennis maakte met o.a. Claude Monet. Samen werkten zij de principes van het impressionisme verder uit. Een zeer bekend werk van Renoir, “Bal au Moulin de la Galette” is in de jaren ’90 verkocht voor 78 miljoen dollar, één van de duurste schilderijen tot dan toe. Renoir kreeg snel erkenning voor zijn meesterwerken, hij was een zeer nauwgezette en precieze schilder, anders dan alle anderen. Doorgedreven als hij was, werkte hij zelfs met zijn linkerhand (toen zijn rechterhand gebroken was) en hij verbeet de pijn toen hij een reumatische aandoening kreeg. Pierre-Auguste Renoir stierf in 1919 net na de voltooiing van zijn grote compositie “Les Grandes Baigneuses”.
Grote werken van Renoir zijn o.a.:
- Two Girl a the Piano
- Dance at Bougival
- Lise met de parasol
- La Promenade
- Potrait de Nini Lopez
"
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »