Geen producten gevonden...
Quoins

Quoins Cabochon QMOC-03 Large


QUOINS: Captured Paintings: Morisot Young girl with cage". Een driedimensionale disk van Murano glas in een edelstalen kuipje."

Merk: Quoins
QUOINS: Captured Paintings: Morisot Young girl with cage"
Een driedimensionale disk van Murano glas in een edelstalen kuipje.
Cabochon disk zijn plat aan de achterkant en bolvormig aan de voorkant. Dit geeft Quoins een compleet andere uitstraling dan de platte munten en disks.
Met de munten en disks van Quoins kies je voor een uitstraling die bij jou past. Wissel af in kleuren, draai ze eens om en varieer met edelstenen. Zo maak je steeds weer een nieuw sieraad!
Meer informatie over de schilder, Berthe Morisot
Berthe Morisot was een Frans impressionistisch kunstschilder, de eerste vrouw die zich aansloot bij de groep impressionisten. Ze werd geboren in Bourges (1841) en stierf in de hoofdstad Parijs in 1895. Morisot volgde les bij de groot kunstenaar Corot, samen met haar zus was zij zijn "poulain". De vrouwelijke schilder trouwde en stelde haar huis in Parijs open voor andere schilders en schrijvers (zoals bijvoorbeeld Claude Monet en Renoir). Morisot werd beroemd door haar doordachte composities van voornamelijk vrouwen en kinderen in lichte pasteltinten (ze was een fervent aanhangster van het plein-air schilderen, schilderen in de buitenlucht).
Bekende werken zijn:
- Graanveld
- Wieg
- jong meisje met kooi
- Kind tussen stokrozen"
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »