Afbeelding

Quoins kettingen en munten
Quoins staat voor een persoonlijke sieradenlijn waarbij je zelf (lange) kettingen met munten, edelstenen, schelp of robuust zilver combineert. Quoins heeft met meer dan 1.000 artikelen het grootste assortiment van de markt. Combineer, draai, wissel, personaliseer je ketting zoals jij dat wilt.

Zoveel mogelijkheden. Zoveel keus! Meer info

Afbeelding

Dubbel Dots oorbellen
Dubbel Dots oorbellen zijn de trend van dit moment. Het zijn super leuke dubbele oorbellen met een kleine bol aan de voorkant en een grotere bol aan de achterkant. Verkrijgbaar in diverse soorten en 2 formaten. Zilveren stekers dus anti-allergie.Uit voorraad leverbaar!

NU met 25% Korting! Meer info

Afbeelding

Piccolo Bedels
De Piccolo kralen zijn kleiner dan beads. Extra leuk is de combinatie met een bead armband. De collectie bestaat uit meer dan 500 kralen en groeit dagelijks. De kralen kunnen worden gespaard aan zowel armbanden en colliers. De Piccolo kralen passen niet op beads armbanden.

Nieuwe bedels leverbaar! Meer info

Afbeelding

Babouche Baboos armbanden en drukkers
Babouche Baboos armbanden en drukkers
De leder armbanden van het merk kenmerken zich door Baboos, verwisselbare metalen elementen om armbanden te individualiseren. Het concept en de producten zijn ontworpen door Renate Volleberg.
De Baboos kunnen naar eigen inzicht op de producten worden geklikt en zijn voorzien van allemaal modische afbeeldingen, als de Franse lelie, de zon, een roos maar ook luxe Baboos met Swarovski stenen. De armbanden zijn uitgevoerd in mooie kleuren zacht leer. De lengte van de armband is 23 cm en is draagbaar op twee lengte zodat hij geschikt is voor een smalle of bredere pols. Er wordt standaard één basis boboo (drukker) meegeleverd.
Meer info

Nieuwsbrief
Uw naam

Uw e-mailadres
Euro Safe Shop trustmark